top of page

Sometimes you need to turn  your world upside down

- to change your habits” 

 

—  Name, Title

logo-awakening-the-illuminated-heart.png

København
den 23-26. Feb. 2023
Gammel Kalkbrænderi Vej
8, st. tv
2100 København Ø

“Den vigtigste rejse vi nogensinde vil gøre, er de 30 centimeter fra hjernen til hjertet” 

 

Grandmother Agnes Baker Pilgrim

OM KURSET "AWAKENING THE ILLUMINATED HEART"

Dette kursus vil formidle Drunvalos Melchizedeks samlede arbejde. I dit indre ved du det allerede, derfor kalder Drunvalo det for School of Remembering og selve kurset hedder Awakening The Illuminated Heart. Kurset formidler ældgammel hellig visdom fra mysterie- skoler i Egypten og oprindelige folk fra hele verden, kombineret med den nyeste videnskabelige forskning. Du vil genopdage dit hellige sted i hjertet og dertil det meget specifikke punkt, hvor du igen blive ÈT med ALTET. Fra netop dette punkt kan vi drømme en ny virkelighed for Moder Jord. Dette kursus beskriver og giver øvelser, så du fuldt ud forstår og kan håndtere "Ascension".

 

På kursuset vil du gennemgå !

dyb healing, mentalt og emotionelt
øvelser der stabiliserer højre og venstre hjernehalvdele

øvelser med forhøjelse af sanserne
øvelser til at kunne være i kontakt med dig selv og andre

øvelser med med dyb meditation
du vil lære at kontakte dit højere Jeg
intro til hellig geometri
aktivering af tredje øje
aktivering af Mer-Ka-Ba
forståelse af manifistering

Priser:

KURSUS BILLET 3.450,- 

Forudsætning for deltagelse er at du er tilmeldt school of remembering ($15)

Har du deltaget før eller er medlem af A.M.O.R.C Kontakt mig for rabat

Skriv gerne til mig hvis der er spørgsmål

(Kurset starter kl. 9 og slutter kl. 18 alle dage)

BETAL OG TILMELD DIG NU 

Eller tryk på Book kursus NU og skriv til mig

large_1x.png

UNDERVISER: Monica Ljungberg Øhrn

 

Monica Ljungberg-Öhrn, ejer af Løvås studie i Sverige. Hun har været fuld tid kunstner siden 1995, med fokus på glas og keramik. Med en udannelse fra Karlstad Universitet i 1976 med fokus på billede og form, Monica tilbyder undervisning i tegning, akvarel, figur tegning og komposition. Hun har en sølv støbning uddannelse På Halls Guld i Falkirk. Monica har holdt talrige udstillinger i hele Norden og Storbritannien. Hendes kunst er repræsenteret over hele kloden, i tillæg til Sydpolen. Kong Carl XVI Gustav har et produkt i glas med marine motiver og Dronning Silvia har en stor keramisk plade afbilder en Sverigedeva.

Derudover har Monica en stor indsigt og vide om det alternative og urtidsreligioner, Hun breder sin viden ved at undervise i hele norden året rundt. 

Jeg ønsker dig en varm velkomst til dette kursus.

Hvis du føler, at dette er det rigtige for dig, så er det mit ydmyge ønske at være din ledsager. I den dybeste respekt for den person, du virkelig er,

 

Monica Ljungberg Øhrn

OM DRUNVALO MELCHIZEDEK

Drunvalo er en internationalt berømt forfatter og åndelige visionær. Han er her for at hjælpe med den menneskelige kollektive bevidsthed skifte, der finder sted på vores planet i dag. Hans lærdomme præsenterer de nødvendige redskaber for at menneskeheden kan bevæge sig fremad. Drunvalo har givet workshops, seminarer og foredrag om hellig geometri, menneskelige energifelter, spiritualitet, meditation og hvordan man lever i og fra hjertet  i 45 forskellige lande rundt om i verden - han hjælper folk med at forstå deres forbindelse til det guddommelige. Drunvalo er den første person i verden (i moderne tid) der matematisk og geometrisk har defineret den menneskelige lys krop kaldet Mer-Ka-Ba, og Livets blomst. 

 

Hans bøger, hans værker, og hans meditationer med prana, Lyslegemer og energi helbredelser har hjulpet millioner af mennesker. Drunvalo bor i Sedona, Arizona med sin kærlige hustru Claudette. Han har fem børn og seks børnebørn.

“A bright and holy Light does shine within our Hearts and offers living hope to all the world and to you personally. Ascension into the higher spiritual worlds is not a process that only the saints and holy ones could achieve. It is for all of us who choose this path of the Heart here on Earth right now. Ascension can be realized without leaving this world, and while being awake to all that is in our Reality. The outer world is but a reflection and creation of an inner world that has long been forgotten within our own Hearts.” 

Drunvalo Melchizedek

OM DRUNVALO´S BØGER

The Ancient Secret of the Flower of Life, volume 1  & 2

Disse to bøger er perfekte for dem, der kræver dybere information om vores virkelighed og vores skabelse som andre spirituelle bøger kan ikke levere. The Ancient Secret af The Flower of Life dykker dybt ind i emner af menneskelige rødder, jord problemer og vores opstigning (ascension). Du vil blive indviet i gamle hemmeligheder som er gået tabt i vores tid. 

Drunvalo er ikke bare en der skriver hvad andre forfattere har sagt eller hvad der bliver oplyst i videnskaben. Han går fysisk til steder, som indeholder vigtige oplysninger, som fx. Egypten, og undersøger alt selv. Han er en ægte sandhedssøger.

The serpent of light

Hvert 13.000 år finder en hellig og hemmelig begivenhed sted på Jorden, der ændrer alt. Moder Jords Kundalini energi kommer fra dens hvilested i planetens kerne og bevæger sig som en slange hen over overfladen af ​​vores verden. Den har flyttet sig gennem følgende steder over tusinder af år, Det gamle Lemurien, Atlantis, Himalaya bjergene i Indien og Tibet, og med hver flytning ændret vores opfattelse af, vores åndeligebevidsthed.  om kønsfordeling. og om hjertet. I vores tid flytter energien til Andesbjergene i Chile og Peru. Multi-dimensional, multi-disciplineret, og multi-levetid, skildres i denne bog, Drunvalo fortæller her sine historier om 35 år tilbragt i tjeneste for Moder Jord. Følg ham rundt i verden, hvor han bliver guidet af opstegne Mestre, to kugler af lys, og hans egen indre voksende viden. Hans historie er en levende streng af ceremonier, der hjælper med at helbrede hjerter, tilpasse energier, balancere gamle ubalancer, og balancere den levende Jordens enhedsbevidsthed Grid-- kort sagt, for at øge vores bevidsthed om udelelighed liv i universet. Vi er alle - klipper og mennesker og multidimensionelle væsner - vi er kun en! (one)

 

Living in the Heart: How to Enter into the Sacred Space within the Heart
 

For længe siden brugte vi mennesker en form for kommunikation og sansning, der ikke involverer hjernen på nogen måde; Vi brugte et helligt sted i vores hjerte. Hvad godt ville der komme hvis vi kunne finde dette sted igen?

Dette er en bog for at huske. Du har altid haft dette sted i dit hjerte, og det er der stadig. Dette hellige sted er i forbindelse med skabelsen. Om natten, når du drømmer og du forlader dit sind, går du ind i det hellige rum i dit hjerte. Men kan du huske det? Kan du finde dette sted når du er vågen?

bottom of page