top of page

UNIbalance

OM

STRESS

 

​Mange rammes i dag af stress, som egentlig kan beskrives som et biologisk fænomen. Når mange forventer noget af os, og regner med vi præsterer på en bestemt måde, siger hjernen til sidst fra, og det kommer til udtryk i form af stress.​

for at lære mere

KLIK HER

NEGATIVE TANKER OG FØLELSER

 

​​​De mest negative tanker og følelser som folk ofte har problemer med er for meget vrede, angst, tristhed, jalousi og stress.

 

for at lære mere

KLIK HER

PERSONLIG UDVIKLING / SPIRITUALITET

 

Personlig udvikling kan ligestilles med spiritualitet. Det handler ikke om kristendom eller gud men handler om en åndelig søgen efter sandheden om dig selv, eksistensen og livets mening og at være nærværende i nuet.

 

for at lære mere

KLIK HER

SØVN - FÅR DU SØVN NOK?

 

Søvn er en regelmæssigt tilbagevendende tilstand af naturlig hvile, som muliggør restitution af krop og sind, samt hjernens lagring af nyligt indlærte ting.

 

I vores højtempo-verden er søvn for svæklinge, de dovne. Det ses som et tegn på styrke og effektivitet at sove lidt. Og vi er næsten stolte over at kunne køre for fuld drøn på lidt søvn – men hvad gør det ved os når vi er i søvnunderskud?

 

for at lære mere

KLIK HER

KILDEN TIL ALT LIV - VAND

 

Mennesket består i høj grad af vand – faktisk består ca. 70 procent af vores krop af vand. Væskebalancen er livsvigtig for at vores krop og hjerne fungerer.

 

Vand er livsvigtigt, men vand er ikke blot vand...

Jo renere og mere livgivende vand vi anvender, desto bedre er kroppens og organernes mulighed for at bruge ressourcerne til livsvigtige funktioner.

 

for at lære mere

KLIK HER

bottom of page