top of page

UNIbalance

Billede af Aditya Saxena

INDRE FRIHED

 

50 min. personlig terapi, coaching eller healing.

 

Her vil du opleve transformation til, at du kan stå stabilt i stormen, om end det er stressede perioder på arbejdet, problemer i familielivet eller negative tanker. På kort tid vil dine problemer transformeres til styrke.

 

Pris kr:

1.000,-

700,-

3.000,-

 

 

 

 

 

Behandling

Opstart, 90 min. behandling

En behandling 60 min.

Klippekort x 5 

Højdeskræk
Vandskræk
Vandskræk
Araknofobi
Flyskræk

OVERKOM DIN FRYGT

 

Det er muligt at gøre noget effektivt ved enkeltfobier, som f.eks. araknofobi, klaustrofobi, flyskræk og højdeskræk ved hjælp af energipsykologi. Det går endda hurtigt! Metoden giver dig mulighed for at slippe af med angst engang for alle.

 

Jeg har udviklet et program ’Overkom din frygt' det er skabt præcis til dig og for at afhjælpe dit problem.  Programmet er meget effektiv til at dæmpe og fjerne din frygt for fx edderkopper, samt de paniske reaktioner som følge af din frygt.

 

Fuld betaling ved første session.

Behandling

Behandling med garanti

 

 

Pris kr:

3.000,-

 

 

 

 

 

NEJ TAK! jeg ryger ikke mere...

BLIV RØGFRI NU

Det er muligt at gøre noget effektivt ved dine afhængigheder. Undersøgelser viser fx at nikotin er ude af kroppen allerede få dage efter man stopper med at ryge. Det er dine tanker, vaner og mønstre der gør det så svært at blive ved med at være røgfri.

 

Jeg har udviklet et forløb, der ikke bare hjælper dig med at stoppe med at ryge, men får din underbevidsthed til at sige "Nej tak" til cigaretter resten af dit liv.

 

Fuld betaling ved første session.

 

Behandling

Behandlingsforløb

 

 

Pris kr:

3.500,-

 

 

 

 

 

bottom of page