top of page
Slip fri fra
  • dine fobier
  • din stress
  • dine negative tanker
  • ægteskabs problemer
  • og meget mere...
Jeg hjælper dig til indre balance, frihed og styrke
 

Skriv til mig nu! hvad kan jeg hjælpe dig med?

Sucess! Besked modtaget.

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

 

Igennem de sidste 20 år, har jeg beskæftiget mig med mennesker. Det har altid interreseret mig hvordan de tænkte, og hvorfor vi alle oplevede verden så forskelligt.

Jeg har haft mange roller og arbejdsopgaver igennem årene, hvor jeg befandt mig i midten af problemer der skulle løses. Og det har altid lykkedes mig at skabe ro og overblik over problemerne og dermed kunne løse dem konstruktivt.

 

Det er nettop mine erfaringer med så mange forskellige situationer både privat og i ehvervslivet. Ikke mindst mine egene erfaringer med stress og tankemønstre der giver egenskaberne til at kunne hjælpe andre.

 

Jeg har succesfuldt behandlet utallige problemer. Jeg kan nævne, Stress, højdeskræk, araknofobi, smerter, angst for at flyve, angst for at køre, kronisk hovedpine, vrede mfl.

 

IMG_4928.JPG
Kim Berge-Hansen
EFT-Terapeut

LIDT OM METODEN

 

​Den energi-psykologiske teknik jeg benytter mig af hedder EFT og det står for Emotionel Friheds Teknik, hvilket kan forstås som et værktøj til at opnå frihed fra ubehagelige emotioner der påvirker din livskvalitet negativt.

 

Det har vist sig, at hvis man påvirker kroppens energisystem (medianbanerne kendt fra zoneterpi og akupunktur) samt bahandler de grundliggende tanker for at lindre psykologiske ubehagstilstande som f. eks. stress, angst, vrede osv., så kan der ofte opnås hurtig mindskelse af ubehaget eller det kan forsvinde helt!

Teorien går ud på at når man tænker negative tanker, så sker der en forstyrrelse eller blokeringer i kroppens energisystem (dvs. meridianbaner) som så opleves som psykologiske ubehagstilstande.

Energi-psykologiens formål er at ændre ubehagstilstande til oplevelser af indre ro, afslappelse eller ubekymrethed.​

 

Kontakt mig, så tager vi en uforpligtende samtale.

HVAD SIGER KLIENTERNE?

Helle Knudsen

2 måneder efter, at jeg havde fået en hjerteablation, følte jeg mig stadig tung i kroppen og utilpas. Jeg havde ondt i maven og havde fået behandling for mavekatar. Mit møde med Kim’s Indre friheds-behandling ændrede på 1 time min tilstand. Jeg følte jeg kunne få vejret igen, og energien bruste som champagne.

 

Jeg fortalte ikke til en start min familie om, hvad jeg havde prøvet. Der gik ikke lang tid førend, at både min mand og datter sagde til mig ”du har da fået det bedre”.

 

Nu 3 uger efter har den forbedring stadig holdt sig. Jeg er dybt imponeret og glad, fordi min hverdag er blevet meget bedre.

 

/Helle

bottom of page