top of page

KILDEN TIL ALT LIV - VAND

FORSKEL PÅ VAND

 

Alle, der har drukket direkte fra en bjergkilde, ved, hvor forfriskende kildevand er. Vandet fra vandhanen er ikke lige så energigivende og smager heller ikke lige så godt. Det er ikke så mærkeligt, når man tænker på den lange vej fra undergrund til vandhane og på behandlingen af vandet og den forurening, det har været udsat for.

 

DR. MASARU EMOTO

 

Emoto har opdaget at vand fra klare kilder og vand der påvirkes af kærlige ord, fremviser strålende, komplekse og farverige snefnug-mønstre, hvorimod forurenet vand og vand der udsættes for negative tanker, danner ufuldstændige, asymmetriske mønstre med dunkle farver.

Almindeligt vand fra vandhanen er svækket på grund af den lange vej gennem rørene og det unaturligt høje tryk i rørene.

Tre minutter i ND´s karafel Cadus er nok til at forbedre vandets struktur.

Vandet krystalliseres når det er i harmoni.

NATURE´S DESIGN

 

ND bruger naturens "hellige" geometri i udførse af deres produkter. Det har vist sig at frembrinde vandets "hukommelse" om det oprindelige struktur. Strukturen påvirker vandet til at blive blødere, mere PH korrekt og velsmagende.

 

GRANDER

 

Grander opdagende for 25 år siden, en genial metode til vitalisere vand i respekt og samklang med naturen. Han har modtaget den højeste æresbevisning fra det Østrigske videnskabsministerium for sin opdagelse.

VIL DU PRØVE DISSE PRODUKTER?

 

Jeg har testet disse produkter og oplever en klar forbedring af smagen og blødheden af vandet. Selv om vandet kommer direkte fra hanen, virker det som om kalk smag mm. forsvinder. Prøv selv, ring eller skriv til mig så kan vi aftale test af produkterne.

HOKUS POKUS ?

GRANDER VAND 

I FOKUS !

Er vand bare vand? eller er der noget vand der er bedre end andet?


Der stilles skarpt og kritisk på GRANDER vand i denne dokumentar fra DR.

Kan almindeligt vand, fjerne kalkbelægninger, kurere psoriasis, smage bedre, posistiv indvirkning på planter mm. Ved at "vitalisere" det ???

bottom of page