top of page

UNIbalance

STRESS

​Mange rammes i dag af stress, som egentlig kan beskrives som et biologisk fænomen. Det kan opstå, når vi oplever, at der bliver stillet store og mange krav til os, og vi gerne vil nå at opfylde dem alle sammen. Når mange forventer noget af os, og regner med vi præsterer på en bestemt måde, siger hjernen til sidst fra, og det kommer til udtryk i form af stress.​

 

Det er særligt perfektionister, og folk der er dårlige til at sige fra, der har særlig høj risiko for at blive ramt af stress.

 

ER STRESS FARLIGT?

 

Lange perioder med stress kan medføre mange ubehagelige symptomer, der vil påvirke din hverdag. For eksempel kan det føre til problemer med hukommelsen og koncentrationen, mangel på søvn og appetit, manglende lyst til sex, samt fysiske smerter i hoved, nakke og mave. Derudover kan du opleve, at det er svært at finde ro, og at du generelt føler dig rastløs.


​Det er derfor symptomer du bør holde øje med, for at finde ud af om du har stress. Hvis du bliver opmærksom på disse, skal du hurtigst muligt opsøge professionel hjælp. Bliver du for længe i din stress, kan den udvikle sig til udbrændthed, som er en meget alvorlig depressionslignende tilstand, der det kan være vanskeligt at komme ud af.

FØLER DU DIG STRESSET? - FÅ HJÆLP AF EN STRESSEKSPERT

 

Der findes effektive stressbehandlinger. Disse foregår i samarbejde med mig, hvor vi sammen vil finde frem til, hvad der forårsager netop din stress, og hvordan du kan komme af med den igen.


​Jeg tilbyder professionel terapi til behandling af stress i min praksis i Bagsværd. Skriv til mig for at høre mere om stressbehandling

bottom of page