Slip af med​ din afhængighed:
  • rygning
  • med mere

Skriv til mig nu! hvad kan jeg hjælpe dig med?

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

 

Afhængighed, så som rygning, er ofte noget vi startede på i en ung alder, for at passe ind, lave oprør, føle sig voksen eller andet.

 

DET ER NEMT AT STOPPE MED AT RYGE, MAN SKAL BARE BESTEMME SIG FOR DET, SMIDE CIGARETPAKKEN UD... OG SÅ ER DET KLARET!

Men hvor længe kan du holde ud at være røgfri?

Undersøgelser siger at nikotinen er ude af kroppen på få dage, og at nikotintrangen ophører umiddelbart efter. Hvorfor er det så, så svært får de fleste at stoppe med at ryge? Problemet ligger i vores vaner, tanker og mønstre, som vores bevidsthed og underbevidsthed har bygget op over måske flere år.

 

Der ligger så mange aspekter gemt i hvorfor vi ryger. Det er vigtigt at man finder alle aspekterne hvis man vil forblive røgfri. Behandler man dem, så de ikke styrer vores handlinger mere så er der en rigtig god chance for at du aldrig kommer til ryge igen.

 

Kim Berge-Hansen
EFT-Terapeut

LIDT OM METODEN

 

​Den energi-psykologiske teknik jeg benytter mig af hedder EFT og det står for Emotionel Friheds Teknik, hvilket kan forstås som et værktøj til at opnå frihed fra ubehagelige emotioner der påvirker din livskvalitet negativt.

 

Det har vist sig, at hvis man påvirker kroppens energisystem (medianbanerne kendt fra zoneterpi og akupunktur) samt bahandler de grundliggende tanker for at lindre psykologiske ubehagstilstande som f. eks. stress, angst, vrede osv., så kan der ofte opnås hurtig mindskelse af ubehaget eller det kan forsvinde helt!

Teorien går ud på at når man tænker negative tanker, så sker der en forstyrrelse eller blokeringer i kroppens energisystem (dvs. meridianbaner) som så opleves som psykologiske ubehagstilstande.

Energi-psykologiens formål er at ændre ubehagstilstande til oplevelser af indre ro, afslappelse eller ubekymrethed.​

 

Kontakt mig, så tager vi en uforpligtende samtale.

 

BEHANDLING

 

Jeg har lavet et forløb, hvor vi sammen lægger en plan for dit ryge stop. Der laves en handleplan for den fremgangsmåde der passer dit temperament. Jeg foretager en dybdegående analyse af dine vaner, tanker og mønstre og sammensætter de sessioner der vil hjælpe dig med at stoppe med at ryge.

Sessionerne giver dig værktøjer som du kan tage med dig og bruge i din hverdag! 

 

Betaling sker ved første session, gerne til mobilpay på 51900600. 

Få en gratis e-bog
STRESS AF
8 Gyldne regler
 
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag  denne e-bog
  • Facebook

UNI       balance

 

Pinievej 1, 1.tv.

2880 Bagsværd, Danmark

tlf. 51 900 600

kontakt@unibalance.dk

UNibalance støtter

GRANDER

vitaliseret VAND

​© 2015 UNIbalance - cvr 28255772