top of page

FLOWER OF LIFE - Workshop Level 1​

Tak fordi du deltog på mit flower of life kursus. Håber du syntes det var lærerigt.

På denne side har jeg samlet lidt materiale, så du kan arbejde lidt videre der hjemme.

Download arbejdesbogen

God arbejdeslyst!

Kim Berge-Hansen

FIBONACCI OG DET GYLDNE SNIT

Videoer med fibonacci og det gyldne snit af phi 

1-1-2-3-5-8-13-21-34-55-89-144…

AKTIVERING AF LYSSTRÅLERNE

Drunvalo Malchizedek forklarer hvad han kalder "lys stråler". Hvilket er stort set det samme, der kommer ud af Jesu hoved, når du ser et "Hellig" portræt af ham, Der er ofte 3 bjælker, der kommer ud og forbinder til haloen / glorien omkring hans hoved.

 

Dette er hans forklaring på det, der kommer fra oldtidens Hawaiian Kahuna, Maya og andre gamle lære. Dette vedrører auraer og synligt lys spektrum, som mange har evnen til at se. 

MUSIK

Musik der var anvendt

FANTASTISKE BØGER OM FLOWER OF LIFE​

The Ancient Secret of the Flower of Life, volume 1  & 2

Disse to bøger er perfekte for dem, der kræver dybere information om vores virkelighed og vores skabelse som andre spirituelle bøger kan ikke levere. The Ancient Secret af The Flower of Life dykker dybt ind i emner af menneskelige rødder, jord problemer og vores opstigning (ascension). Du vil blive indviet i gamle hemmeligheder som er gået tabt i vores tid. 

Drunvalo er ikke bare en der skriver hvad andre forfattere har sagt eller hvad der bliver oplyst i videnskaben. Han går fysisk til steder, som indeholder vigtige oplysninger, som fx. Egypten, og undersøger alt selv. Han er en ægte sandhedssøger.

bottom of page