top of page

OM KURSET

Vi vil gå i dybden med symbolerne der gemmer sig i Flower of life. Der vil blive "hands on". Det handler om at dit indre lærer at forstå og genopdage de matematiske mønstre som forskerne i dag ved at vores verden er bygget op af.  Workshoppen vil bestå af oplæg, meditation, diskusion, filosofi mm.

 

Dette arbejde har en positiv indflydelse på neuronbanerne i hjernen. Og du vil gå fra workshoppen med større forståelse af oldtidens viden og hvordan den hænger sammen med den nyeste forskning. Du vil have et nyt værktøj til healing. En nye forståelse i energi-arbejde..

TID OG STED

26.-27. Oktober 2019, 

Kl. 9-16

Marstalgade 53, 2100 kbh Ø​

PRIS

2 dages kursus             1.600,-

Tilmelding kan ske ved indbetaling på MobilePay: 51900600

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe eller skrive til mig.

BETAL OG TILMELD DIG NU

Eller tryk på Book kursus NU og skriv til mig

OM FLOWER OF LIFE - LIVETS BLOMST

Livets blomst er en geometrisk form sammensat af flere jævnt fordelte, overlappende cirkler arrangeret i et blomstret mønster med seks gange symmetri som en sekskant. Den perfekte form, proportionalitet og harmoni i Flower of Life har været kendt for filosofer, arkitekter og kunstnere rundt om i verden. Hedningerne anser det for at være hellig geometri, der indeholder antikke religiøse værdier, der viser de grundlæggende former for rum og tid. I hedensk forstand antages det at indeholde en type akashisk rekord af grundlæggende oplysninger om alle levende ting og er det visuelle udtryk for livets forbindelser, der løber gennem alle levende væsener.

I New Age, anses Livets Blomst for at give en dyb åndelig mening og former for oplysning til dem, der har studeret det som hellig geometri. Der er grupper af mennesker over hele verden, der udleder bestemte overbevisninger og former for meditation baseret på livets blomster. 

Livets symbolblomst repræsenterer vigtig betydning for mange i vores historie. Symbolet findes i manuskripter, templer og kunst i næsten alle kulturer rundt om i verden. 

Den mest almindelige form for 'Flower of Life' er hexagonalt mønster (hvor midten af ​​hver cirkel ligger på omkredsen af ​​seks omgivende cirkler af samme diameter), der består af 19 komplette cirkler og 36 delvise cirkelbue, omgivet af en stor cirkel.

LEONARDO DA VINCI

Leonardo da Vinci studerede livets blomst og dets matematiske egenskaber. Han tegnede selve livets blomster og forskellige komponenter af dette billede. Han tegnede geometriske figurer, der repræsenterede former som de platoniske faste stoffer, en kugle, en torus osv. Og brugte også det gyldne snit af phi i hans kunstværk; som alle stammer fra Flower of Life.

FANTASTISKE BØGER OM FLOWER OF LIFE​

The Ancient Secret of the Flower of Life, volume 1  & 2

Disse to bøger er perfekte for dem, der kræver dybere information om vores virkelighed og vores skabelse som andre spirituelle bøger kan ikke levere. The Ancient Secret af The Flower of Life dykker dybt ind i emner af menneskelige rødder, jord problemer og vores opstigning (ascension). Du vil blive indviet i gamle hemmeligheder som er gået tabt i vores tid. 

Drunvalo er ikke bare en der skriver hvad andre forfattere har sagt eller hvad der bliver oplyst i videnskaben. Han går fysisk til steder, som indeholder vigtige oplysninger, som fx. Egypten, og undersøger alt selv. Han er en ægte sandhedssøger.

bottom of page