top of page
Slip af med
  • araknofobi
  • flyskræk
  • vandskræk
  • højdeskræk
  • og meget mere...

Skriv til mig nu! hvad kan jeg hjælpe dig med?

Sucess! Besked modtaget.

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

 

Frygt er en speciel ting. Det er ofte en episode, en tanke eller en historie som vi har koblet sammen med en negativ følelse.

 

Hvis den negative følelse var meget stærk eller vi har "spillet filmen" i vores hoved alt for mange gange, kan vore frygt påvirke vores nærvesystem så meget at vi ikke kan være i situationen hvor frygten er tilstede. Vi lukker ned for vores tanker og går i kæmp eller flygt modus. Her aktiveres det Sympatiske nervesystem, som fylder vores krop med bla. adrenalin og cortisol. Når det dette sker lukker kroppen ned for fordøjelse, imunforsvar og vævsdannelse til fordel for at øge blodsukkeret gennem glukoneogenese. Så sagt med andre ord systemet går igang med at nedbryde kroppen for at skaffe energi at kunne kæmpe eller flygte.

 

Med energipsykologi aktiverer man det Parasympatiske nervesystem. Det parasympatiske system er ansvarlig for stimulering af "hvile-og-fordøje", aktiviteter, der sker, når kroppen er i hvile, især efter at have spist, herunder seksuel ophidselse, savlen, tåreflåd (tårer), vandladning, fordøjelse og afføring. Det parasympatiske systems aktivitet er beskrevet som værende komplementær (dæmpende/modsætning) til det sympatiske nervesystem. Så sagt med andre ord systemet går igang med at genopbygge sig selv.

 

Personligt har jeg siden jeg var helt lille lidt af højdeskræk. Min frygt var så stor at jeg ikke engang kunne sidde på min fars skuldre uden at være stiv af skræk.

 

Dette har altid været en hindring i gennem mit liv. Jeg husker situationer som barn hvor jeg ikke kunne være med i legen pga. der blev klatret i træer eller på klipper (jeg boede i Norge)

 

Som voksen stod jeg pludselig i den situation at jeg skulle rapelle til en polterabend. Da jeg stod ca. 50 meter oppe var jeg ikke engang istand til at kigge ned. Men med den teknik som jeg lærer dig, fik jeg fjernet min frygt på under 5 min. Det var en meget speciel oplevelse at kunne mestre frygten og kunne fokuserer 100% på den fede oplevelsen der er ved at rapelle 50 meter ned ad en lodretvæg. Og gæt hvem der havde lyst til en tur mere? :-)

 

Jag har succesfuldt behandlet frygt hos migselv og andre. Jeg kan nævne,  Højdeskræk, araknofobi, angst for at flyve, angst for at køre,

 

IMG_4928.JPG
Kim Berge-Hansen
Terapeut

LIDT OM METODEN

 

​Den energi-psykologiske teknik jeg benytter mig af hedder EFT og det står for Emotionel Friheds Teknik, hvilket kan forstås som et værktøj til at opnå frihed fra ubehagelige emotioner der påvirker din livskvalitet negativt.

 

Det har vist sig, at hvis man påvirker kroppens energisystem (medianbanerne kendt fra zoneterpi og akupunktur) samt bahandler de grundliggende tanker for at lindre psykologiske ubehagstilstande som f. eks. stress, angst, vrede osv., så kan der ofte opnås hurtig mindskelse af ubehaget eller det kan forsvinde helt!

Teorien går ud på at når man tænker negative tanker, så sker der en forstyrrelse eller blokeringer i kroppens energisystem (dvs. meridianbaner) som så opleves som psykologiske ubehagstilstande.

Energi-psykologiens formål er at ændre ubehagstilstande til oplevelser af indre ro, afslappelse eller ubekymrethed.​

 

Kontakt mig, så tager vi en uforpligtende samtale.

 

BEHANDLING

 

Nogle gange ligger vores fobier dybt i os og de kan have mange aspekter, fx kan flyskræk være bange for højder eller den indelukkede kabine. Alle disse asspekter skal findes og bearbejdes for at komme helt af med sin fobi. Så derfor skal du påregne at der skal nogle sessioner til, at komme hele vejen rundt. 

 

Betaling sker ved første session, gerne til mobilpay på 51900600. Hvis ikke du ønsker at fortsætte efter første session giver jeg pengene tilbage.

HVAD SIGER KLIENTERNE?

Arne

Min kone igennem 20 år har altid været bange for at køre med andre. Hun var så bange, at når hun kørte med mig sad hun ofte og holdt sig for øjnene. Jeg tror aldrig jeg har oplevet en køretur uden at hun skulle kommentere hvordan jeg kørte, jeg holdt aldrig afstand nok eller kørte for hurtigt i svingene. Jeg kører altså helt normalt.

 

Pludselig en dag var hun helt anderledes og sad ligefrem og smilte når vi var ude at køre. Jeg vidste ikke at hun havde været hos Kim, så jeg turde ikke sige noget. Tænk hvis hun gik tilbage til det gamle... Efter et par uger spurgte hun mig om jeg havde lagt mærke til at hun ikke var bange mere, og hun fortalte at hun havde fået transformeret hendes frygt, og nu sad hun og forestillet sig vi kørte en tur ved stranden i en cabriolet, så nu nød hun at køre med mig :-)

 

Jeg kan virkelig anbefale dette program til jer der har frygt eller en fobi som min kone.

 

/Arne

bottom of page